Couch co-op top 3 & Call of Duty WW2 – Wall Jump Podcast #12De guys van Wall Jump vinden het enorm tof dat er mensen zijn die de moeite nemen om reviews schrijven op iTunes en krijgen in deze podcast een shout-out. Een van de fans vraagt ook wat hun top 3 couch co-op games zijn. Simon en Bally hebben een mooi lijstje, maar waar Justin mee komt aanzetten…


One thought on “Couch co-op top 3 & Call of Duty WW2 – Wall Jump Podcast #12

  1. MillerKiller_XL (dit keer eindigend met een hoofdletter L) = mijn PS4 nickname says:

    Hi Guys, wat een hilarische podcast hebben jullie vorige keer uitgezonden. Ik ging helemaal stuk van het lachen. Bedankt voor jullie top3 couch co-op games! Ik vergat nog even mijn top 3 achter te laten! 1) Helldivers, 2) Broforce 3) tricky towers. Alle drie uitgebracht op de PS4 maar wellicht ook op de andere consoles? Dat weten jullie vast beter! 🙂

    Ik luister veel game podcasts (gamer.nl, gamecowboys, gamebites) maar jullie zijn toch echt de aller leukste! Dank jullie wel en ga vooral zo door! Complimenten voor Justin hoe hij omgaat met het verlies en hoe hij dit verwerkt door het spelen van games. Heel mooi verteld ! Het raakte mij diep! Respect !!! Jullie vormen het perfecte trio!

Leave a Reply

*