Mannenliefde’s Battlegrounds en Far Cry-twijfelsZijn we weer, met de beste podcast waarin Bally dingen zegt over games. En Simon en Justin doen ook mee, om het over Red Dead 2 te hebben, The Surge, Dragon’s Dogma en Dragon Age en we zetten vast wat vraagtekens bij de nieuwe Far Cry. Wat wil je nog meer. Wild Arms-nieuws? Sorry, dat hadden we bijna maar toch niet.


One thought on “Mannenliefde’s Battlegrounds en Far Cry-twijfels

  1. Zoals al eerder vermeld. Een podcast die inspireert om te gamen, om verder te kijken dan mijn neus lang is. Met de fucking grappige Simon, de soms schizofrene Justin en Barry (die ook dingen over games zegt) is het voor mij een perfecte mix. De podcast ontdekt bij aflevering 8 en met veel plezier alle afleveringen teruggeluisterd. Aanrader voor iedereen die gamen vet vindt en van flauwe mannenhumor houdt.

Leave a Reply

*