SNES mini games RANKED – Wall Jump Podcast #19Het mag dan een dagje later zijn, maar de guys zijn weer terug en ranken de 21 games van de SNES mini. Tenminste, dat doen Justin en Simon. Bally laat in een ongezouten rant weten waarom Nintendo hiermee de mist in zou gaan… Of hij daar goede argumenten voor heeft of dat door zijn eigen desinteresse komt hoor je in de podcast!


One thought on “SNES mini games RANKED – Wall Jump Podcast #19

 1. Geen idee, waar ik een review kon achterlaten zonder Itunes account, dus hier het besluit om het op deze obscure MS DOS site posten:

  “Deze Podcast. Dit is een speciale voor mij. Ik volg al 14 jaar de gameindustrie, en ik heb deze podcast oprecht erg hoog zitten (zeker voor een NLse). Prachtige combinatie van nieuws, verdieping, mening en humor. Het idee van de podcast is niet bijster origineel, maar het is de cast van deze drie mannen die het zo goed maakt:

  Beginnend bij Simon. Simon is altijd al een van mijn favoriete gamesjournalisten geweest (in de Beneflux). Simon zijn kennis op gebied van games is gewoon erg goed, heeft zelf een brede smaak, maar heeft vooral een goede delivery. Grappen zijn leuk en komen goed over, dat is een talent wat weinig mensen hebben (Boris heeft dat ook wel vind ik). Het is geen verrassing dat hij meerdere optredens op tv heeft, daarnaast ben ik compleet aligned met Simon qua smaak: Arms, Virginia, Nier, Requiem for a Dream (film), VI (voetbal) en ga zo maar door. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een lichte mancrush op hem heb. Wel is hij soms iets te enthousiast, in de zin dat hij minimaal 20 beste games ooit heeft.

  Maar het leuke aan deze podcast is de aanvulling op Simon. Ik krijg altijd het gevoel dat Simon zijn twee niet-gamer vrienden heeft uitgenodigd, om over games te gaan lullen. Het verrassende is dan dat deze op het eerst ogende ‘casual gamers’ wel gewoon Persona, Nier, Nioh spelen en er hard op gaan. Justin zorgt voor de perfecte balans tussen Simon en Bally, en is gewoon een zeer goede host. Bally is voor mij de ster van de show. De eerste aflevering die ik luisterde was de Zelda aflevering, waarin ik deze oerhollander zijn ongezouten en zeer nuchtere mening hoorde verkondigen, wat voor mij echt als een frisse wind in het gamejournalisten landschap aanvoelde. Erg fijn en vermakelijk om te horen, en sinds die aflevering luister ik trouw elke dinsdag.

  Kortom, Justin en Bally geven nu het broodnodige gewicht dat de Simon Says items bijvoorbeeld net niet hadden, en geven de podcasts een unieke dynamiek.

  Anyway, ik hoop nog vaak geinspireerd te raken door jullie passie voor games. Je voelde het al aankomen, 5 sterren voor de Walljump podcast. Ga zo door!

Leave a Reply

*